Početna - KULTURA - Jelenina @ Kastav

Jelenina @ Kastav

17. svibnja u 20 sati otvorit će se izložbe Branka Janija Kukurina, prošlogodišnjeg pobjednika Vele umjetničke delavnice.

Blagdan sv. Jelene, zaštitnice grada Kastva, dan je koji se svečano slavi 22. svibnja uz programe kulturno-zabavnog, tradicijskog, ekološko-edukativnog, sportsko-rekreacijskog i religijskog sadržaja.

U sklopu kulturno-zabavnog programa Jelenine, ali i izložbenog programa galerije Sv. Trojica 2018., 17. svibnja u 20 sati otvorit će se izložbe Branka Janija Kukurina, prošlogodišnjeg pobjednika Vele umjetničke delavnice.
Umjetnik se bavi umjetničkom, dokumentarnom, putopisnom, novinskom i turističkom fotografijom. Osobne autorske preokupacije su mu zavičajno-tradicijsko i kulturno naslijeđe Liburnije, Kastav, krajolik, kazalište, književnost, konceptualna fotografija i ženski akt. Izlagao je na dvadesetak samostalnih i brojnim skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu.
Izložba u Crkvici sv. Trojice, na Trgu Lokvina, ostaje otvorena sve do 31. svibnja, svakim danom od 17 do 21 sat.

Datum i sat početka: 17.05.2018.

Trajanje: 17.05.2018. – 22.05.2018.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Glazbeni dani HRT-a 2019.

Donosimo detaljni program Glazbenih dana HRT-a koji će se od 14. do 16. veljače održati u Opatiji  Hrvatska radiotelevizija (HRT) i domaćin “Glazbenih dana HRT-a ...