Početna - IZDVOJENO - Još jedna medicinska konferencija održana u Opatiji

Još jedna medicinska konferencija održana u Opatiji

U Kongresnom centru 4 opatijska cvijeta održava se 5. međunarodni kongres neurokirurga jugoistočne Europe u organizaciji Udruge neurokirurga jugoistočne Europe koja je osnovana je 2012. godine upravo u Opatiji s ciljem poboljšanja suradnje i izmjene znanja i iskustva među neurokirurzima te olakšanja razmjene mladih neurokirurga i specijalizanata među zemljama u regiji. Udruzi su se pridružili neurokirurzi iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Cipra, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Kosova, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Turske.

Opatijski trodnevni kongres okupio je renomirane stručnjake iz Europe i SAD-a koji će predstaviti 150 radova i raspravljati o najnovijim dostignućima u području neurokirurgije i interventne neuroradiologije.

– Vjerujem da će zaključci koje ćete donijeti na kongresu dodatno unaprijediti vaš izuzetno zahtjevan rad, naglasio je gradonačelnik Fernando Kirigin na otvaranju kongresa, zaželjevši sudionicima uspješan rad i ugodan boravak u Opatiji.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) 2. Liburnija Cup donosi nova košarkaška uzbuđenja u Opatiji

Ovog vikenda u Sportskoj dvorani Marino Cvetković igra se 2. Liburna Kup u košarci, najavili su predstavnik organizatora Robert Bobo ...