Početna - IZDVOJENO - Još jedna plesna večer sa Big bandom Pepija Forenbachera

Još jedna plesna večer sa Big bandom Pepija Forenbachera

Sinoć je održana još jedna plesna večer, treća po redu , u atriju  HKD-a  u organizaciji Josipa  Forenbachera  i njegovog Big banda,  Jazz Promotionsa  Rijeka,  odnosno Sonira  Srdoča  uz potporu  Odjela gradske uprave za kulturu i Hrvatskoga kulturnog doma na Sušaku.

Na repertoaru su bili plesovi i ritmovi sa kojima se ne susrećemo često, pa su svi zaljubljenici istih iskoristili priliku i ponovili ranija iskustva.

U kratkom razgovoru sa gospodinom Forenbacherom smo saznali da je jučer svirao stalni sastav benda kojem je on na čelu, 18 muzičara  amatera  i profesionalaca,  a osim muzičara iz stalnog sastava orkestra HNK “Ivana Zajca”,  tu su još članovi  limenih glazbi iz Lovrana, Spinčića te Fužina.

Uz puno entuzijazma i silne energije je nakon dvije godina truda, čini se saživjela ideja o plesnim večerima sa  valcerima,  salsom,  rumbom ,  swingom,  rock and rollom. Svega toga ne bi bilo da je naš riječki  glazbenik,  skladatelj,  dirigent,  aranžer i prvi čovjek Big banda Josip Forenbacher  odustao od  ideje  o plesnjaku  za ljubitelje revijalnih tonova.

Pozvao je i na slijedeću plesnu večer,  18. travnja u atriju HKD-a.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...