Početna - IZDVOJENO - Još malo do 12 atraktivnih borbi u Lovranu uz besplatan ulaz
OFC-NG4-poster

Još malo do 12 atraktivnih borbi u Lovranu uz besplatan ulaz

Punih deset godina proteklo je otkad je ring posljednji put gostovao u Lovranu, a ta preduga pauza prekida se na samom početku ovog ljeta zahvaljujući Opatija Fight Clubu koji će upravo na gradskom kupalištu u Lovranu (uz Lungomare ispod hostela Link) održati svoj četvrti po redu event iz serije OFC New Generation, a ulaz je besplatan.

Kao što su se fanovi tijekom protekla tri eventa mogli uvjeriti, bez obzira na to što uglavnom nastupaju mlađi i manje iskusni amaterski kickboksači, svi oni pružaju također odlične borbe, a sve će to i ovog puta biti popraćeno profesionalnom produkcijom, rasvjetom i ozvučenjem.

OFC New Generation 4 održava se u petak, 24. lipnja 2016. godine s početkom u 21 sat, dok je ulaz za sve gledatelje slobodan zahvaljujući suradnji OFC-a, Općine Lovran i beach bara 69. Svi oni koji žele ipak rezervirati svoje mjesto ili stol kako bi mečeve pratili s najboljih pozicija, to mogu učiniti pozivom na broj 099 233 9700.

Na rasporedu će se naći čak 12 odličnih mečeva u kojima će nastupiti borci iz svih krajeva Hrvatske, a kao i na svim dosadašnjim New Generation eventima, ovog puta također nastupaju brojni iznimno talentirani slovenski borci.

U glavnoj borbi večeri nastupa OFC-ov Marin Slavić, koji za protivnika ima iskusnijeg Adama Blauhorna iz zagrebačkog kluba Spartan gym. Njih dvoje već su ranije ove godine odmjerili snage na K1 prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Benkovcu, a priliku je tom pobjedom odnio Blauhorn zahvaljujući sudačkoj odluci nakon odrađene sve tri runde. Prije njih u ringu će se naći Luka Jaman iz Đakova i Filip Krkač iz Zagreba, a uvod u te dvije glavne borbe pružit će zasigurno vrlo atraktivan okršaj dva teškaša. Snagu će u ringu odmjeriti Opatijac Amer Smailbegović i Sean Šturbej iz Pazina, koji je također već vrlo dobro poznat našoj publici.

Od domaćih opatijskih boraca istaknimo još nastup Kristiana Kolaja, koji je ove godine osvojio zlatnu medalju na Prvenstvu Hrvatske, a protivnik će mu biti opasni slovenski borac Janez Peršolja. OFC će te večeri predstavljati još jedan teškaš, a radi se o Tomislavu Tomljenoviću koji za suparnika ima Diega Rosanda iz Pule. Dva borca još uvijek čekaju svoje protivnike za nastup u Lovranu, a posebna zanimljivost je da će uvodnu borbu prema kick light pravilima odraditi ruski borac Anatoli Vorobjov s protivnikom iz Labina.

Spomenimo također i kako će se tijekom eventa uz prezentaciju karatea osvrnuti i na bogatu povijest borilačkih sportova u Lovranu, što je mlađim generacijama prilično nepoznata informacija, a nekadašnji WBC Muay Thai svjetski prvak, Ivan Stanić, gledateljima će prezentirati atraktivne tehnike tajlandskog boksa.

OFC New Generation 4, 24.06.2016. 21h, gradsko kupalište Lovran:

Marin Slavić (Opatija) VS Adam Blauhorn (Zagreb)
Filip Krkač (Zagreb) VS Luka Jaman (Đakovo)
Amer Smailbegović (Opatija) VS Sean Šturbej (Pazin)
Kristian Nevistić (Zagreb) VS Dominik Ljubec (Ptuj, Slo)
Klemen Pekolj (Trebnje, Slo) VS TBA protivnik
Kristian Kolaj (Opatija) VS Janez Peršolja (Krško, Slo)

Dominik Lučić (Zagreb) VS Luka Cerić (Đakovo)
Ivan Projić (Pula) VS TBA protivnik
Tomislav Tomljenović (Opatija) VS Diego Rosanda (Pula)
Alen Zanketić (Pazin) VS Luka Slobodnik (Trebnje, Slo)
Erik Buza (Zagreb) VS Tomislav Cerić (Đakovo)
Mateo Jurašić (Labin) VS Anatoli Vorobjov (Moskva, Rus)

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...