Početna - IZDVOJENO - Josip Elez uoči Dinama: Nitko ne može imati veću motivaciju od nas
rijekadinamo

Josip Elez uoči Dinama: Nitko ne može imati veću motivaciju od nas

– Dva kluba koji su posljednjih godina navjeći rivali. Sigurno da nam u ovoj situaciji predstoji neizvjesna utakmica, ali susret koji nosi izazov i suparnika kojega poštujemo i cijenimo, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare.

– Izazovan derbi koji iziskuje prave pripreme. Veseli pun stadion, još kada dolazi ovako jak protivnik to znači da moraš dati sve od sebe. Dinamo je jedan od jačih suparnika koji je u posljednje vrijeme stigao na Rujevicu. Siguran sam da ćemo naći 11 igrača koji će ići na glavu za ovaj klub jer jedino tako možemo funkcionirati. I kada je najteže moramo biti zajedno, ustvrdio je trener Rijeke.

Utakmicu protiv Dinama najavio je i Josip Elez.

– Ovo je derbi kojega svi očekujemo. Ovo je utakmica u kojoj ne treba dodatan motiv. Znamo da će biti pune tribine i dati nam podršku, moramo samo biti onakvi kakvi smo bili dosad. Zaboraviti na poraz u Osijeku i okrenuti se novoj utakmici. Nitko ne može imati veću motivaciju od nas, rekao je Josip Elez.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Odluka o održavanju nastave u srednjim i osnovnim školama PGŽ

Prema Odluci, od 1. veljače 2021. – 12. veljače 2021. godine u osnovnim školama kojima je Primorsko-goranska županija osnivač nastava ...