Početna - IZDVOJENO - Jučer na prometnicama PGŽ osam prometnih nesreća
stop

Jučer na prometnicama PGŽ osam prometnih nesreća

Jučer je na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno osam prometnih nesreća, od kojih je sedam bilo s materijalnom štetom.

Jedna osoba je lakše ozlijeđena. Materijalna šteta od oko pet tisuća kuna nastala je i prilikom naleta divlje svinje na osobno vozilo, sinoć oko 21 sat na širem području Kastva.

Osim prometnih nesreća izdvajamo i nekoliko prometnih prekršaja. Tako je jučer oko 19.35 sati u Krku zaustavljen 32-godišnji vozač koji je upravljao teretnim vozilo unatoč važećoj zabrani upravljanja ovom vrstom vozila te pod utjecajem alkohola od 1,98 g/kg. Pri tom je utvrđeno kako sa sobom nema osobnu iskaznicu, a nije regulirao ni boravište. Nešto ranije, oko 18.15 sati na graničnom prijelazu Rupa na izlasku iz Republike Hrvatske zatečen je 37-godišnji vozač osobnog vozila za kojeg je utvrđeno kako ima važeću zabranu upravljanja vozilom „B“ kategorije. Istog dana ujutro, oko 7.25 sati u Dramlju policija je zaustavila 18-godišnjaka koji je upravljao osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i koji nije koristio sigurnosni pojas, a sa sobom nije imao ni osobnu iskaznicu.

Svi spomenuti sankcionirani su temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama i drugih zakona kojima su propisani prekršaji koji su im utvrđeni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

“Od Antonji pa na daje lepo je va našen kraje”

Jučer se je, na Antonju tradicionalno dizao pust. Diljem Opatije, Kastva i Općine Matulji obilježio se početak petog godišnjeg doba. ...