Početna - IZDVOJENO - JVP Opatija dobila priznanje za projekt GIS Cloud tehnologija u upravljanju zaštitom od požara

JVP Opatija dobila priznanje za projekt GIS Cloud tehnologija u upravljanju zaštitom od požara

Hrvatski institut za urbanu sigurnost i časopis „Zaštita“ dodijeli su priznanje Javnoj vatrogasnoj postrojbi Opatija za projekt GIS cloud tehnologija u upravljanju zaštitom od požara.

Priznanje je na desetoj međunarodnoj konferenciji Sigurnost gradova SIGG 2018. koja se održava u Splitu 22. i 23. ožujka uručeno zapovjedniku JVP Opatija Gordanu Filiniću. Konferencija se održava  u organizaciji Hrvatskog instituta za urbanu sigurnost i medijskog pokroviteljstva časopisa Zaštita, tvrtke Tectus d.o.o.

Najnovija tehnologija koju koristi JVP Opatija GIS Cloud omogućava pristup u bilo kojem trenutku, s bilo kakvih uređaja. Ona snažno unaprjeđuju proces provedbe preventivnih mjera zaštite od požara i predstavlja jednu od prvih primjena najmodernijih IT aplikacija Cloud tehnologije.

Sastoji se od niza aplikacija koje omogućuju prikupljanje podataka s terena u realnom vremenu, uređivanje i ažuriranje prostornih informacija, te upravljanje njima na terenu, a aplikacije omogućuju i dijeljenje tih podataka sa suradnicima i grupama korisnika. Korištenje aplikacije je jednostavno, te se sustavu može lako pristupiti putem smart uređaja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

“Hodajući kolegij”

Gradonačelnik Opatije sa suradnicima obišao gradilišta i već završene radove „Hodajući kolegij“ gradonačelnika Ive Dujmića, pročelnika upravnih odjela i ostalih ...