Početna - IZDVOJENO - Kako će izgledati prijemi građana kod opatijskog Gradolnačelnika pod novim mjerama?

Kako će izgledati prijemi građana kod opatijskog Gradolnačelnika pod novim mjerama?

Sukladno novim protuepidemijskim mjerama koje su na snazi od sutra, 16. studenog 2021. ulazak u prostore gradske uprave za građane i stranke moguć je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Prijem građana kod gradonačelnika odvija se drugi utorak u mjesecu od 9,00 do 13,00 sati, uz prethodnu najavu na e-mail gradonacelnik@opatija.hr ili tel: 051 680 118.

Kako bi izašao u susret svim zainteresiranim građanima koji ne posjeduju odgovarajući dokument za ulazak u javne prostorije, gradonačelnik će ih primati četvrtog petka u mjesecu, od 9,00 do 11,00 sati, uz uvjet povoljnih vremenskih prilika, na štandu ispred gradske tržnice ili na drugim lokacijama, prema prethodnoj najavi putem mrežne stranice Grada Opatije,

Termin rada sa strankama Odjeljka pisarnice određen je u okviru radnog vremena gradskih službi, i to od 9,00 do 11,00 sati, te od 11,30 do 14,00 sati. Preporučujemo strankama da obrasce dostupne na https://opatija.hr/obrasci/ dostave elektroničkom poštom.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...