Početna - IZDVOJENO - Kanal RI slavi 15 godina
Foto:web

Kanal RI slavi 15 godina

Riječka regionalna televizija »Kanal Ri« u sklopu proslave svog petnaestog rođendana pripremila je u suradnji s tvrtkom »Promocija« Zorana Bradaševića veliki koncert koji će se održati u petak 5. prosinca u 21 sat u Dvorani mladosti na Trsatu. Na koncertu će nastupiti eminentni hrvatski pop/rock izvođači »Let 3«, »Jinx« i »Elemental«. Kontrovezni »Let 3« se kvalitetnim pjesmama, višegodišnjim beskompromisnim djelovanjem i svojim prepoznatljivim šokantnim stilom uspio nametnuti kao jedan od zaštitnih znakova ne samo grada Rijeke već i cijele Hrvatske.

»Kanal Ri« je optički vidljiv od Pule do Zadra, a prisutan je i u svim kabelskim sistemima u Hrvatskoj. Petnaesti rođendan slavi dva dana prije koncerta. Od početka listopada ove godine »Kanal Ri« emitira program neprekidno od 0 do 24 sata i obnovio je svoju web stranicu i prisustvo na društvenim mrežama. Proslava petnaeste godišnjice emitiranja »Kanala Ri« odvijat će se tijekom cijele sljedeće godine s raznoraznim manifestacijama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...