Početna - IZDVOJENO - Kantrida spremna za spektakl, objavljene upute za navijače

Kantrida spremna za spektakl, objavljene upute za navijače

Proteklih se dana ulicama „grada koji teče“ priča samo o jednom – o povratku na legendarni stadion pod stijenama Kantride, koji će svi navijači HNK Rijeke konačno dočekati u subotu, 08. rujna.

Uzbuđenje pred utakmicu prisutno je kod svih koji su osigurali svoje ulaznice, ali, kako doznajemo, i kod samih igrača HNK Rijeke koji će ovu prijateljsku utakmicu odigrati protiv NK Maribora.

Stadion koji je rasprodan u rekordnom roku svjedoči činjenici da tisuće navijača s nestrpljenjem očekuje subotu, a velik interes brojnih medija koji će popratiti utakmicu govori o atraktivnosti ovog projekta. Za vjerovati je da stadion Kantrida i nakon svojih 105 godina „staža“, nebrojenih odigranih utakmica, ali i činjenici da više od 3 godine nije službeni dom HNK Rijeke, ipak ne gubi svoju reputaciju te ostaje simbol grada ali i oaza najljepših sportskih uspomena.

Zasigurno će ovaj susret Riječankama i Riječanima ostati u lijepom sjećanju, a posjetitelje očekuje nekoliko iznenađenja tijekom same utakmice. Osim toga, bit će organizirana prodaja navijačkih rekvizita HNK Rijeke i KN Armada te će na stadionu za sve posjetitelje biti ponuđeni ugostiteljski sadržaji.

Za sve one koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice, utakmica će se emitirati i putem valova Radio Rijeke, a putem kanala Arenasport osiguran je prijenos utakmice zbog čega će se ovaj susret moći pratiti diljem Hrvatske, a emitirat će se i na slovenskom Šport TV-u.

Ulaz na stadion za posjetitelje se otvara u 18.00 sati, a organizatori pozivaju sve navijače da se ranije upute prema stadionu kako bi se izbjegle gužve. Službeni parking će biti dostupan samo za dežurne službe te akreditirana vozila, a gledateljima je u suradnji s Gradom Rijeka i KD Autotrolejem osiguran besplatan prijevoz autobusima linijom 1 iz centra grada. Također, napominjemo da posjetitelji s ulaznicom za obiteljsku „E“ tribinu uz jednu kupljenu ulaznicu mogu povesti i dijete do 14 godina starosti.

Za slovenske navijače osigurana je Fan zona i okupljanje na plaži kod ugostiteljskog objekta “Morski prasac” gdje neće biti dozvoljen ulaz navijačima Rijeke.

Mole se svi navijači Rijeke da se pridržavaju uputa KN Armada kako bi svi zajedno uživali u ovom spektaklu te na taj način obilježili ovaj dugo iščekivani „Povratak na Kantridu“, s ciljem da ova manifestacija postane tradicionalna i da se navijačkom pjesmom pod kultnim stijenama ponovno udahne duša stadionu Kantrida, ističe se u priopćenju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...