Početna - IZDVOJENO - Kaos na Kantridi: 13 ozlijeđenih, 30 privedenih
Kantrida Hajduk Rijeka

Kaos na Kantridi: 13 ozlijeđenih, 30 privedenih

HNS se našao pred velikom odlukom. Spriječiti divljaštvo na stadionima koje je jučer na Kantridi pokazalo svoje najgore lice.

O neredima na Kantridi izvijestili su i neki strani mediji, slovenskom siol.net fotoreporteru u sveopćem kaosu oštećena je oprema.

Na bakljadu Armade Torcida je odgovorila svojom bakljadom, ali s razlikom jer su zapaljene baklje bacali na dio gdje su bili navijači Rijeke odnosno gdje su bili pretežito ljudi s malom djecom.

Posljednje jučerašnje informacije kazuju da je ozlijeđeno ukupno 13 osoba, od čega tri navijača Armade, šest Torcide i četiri djelatnika policije.

Prema informacijama iz Policijske uprave primorsko-goranske, tijekom utakmice na Kantridi te prije i nakon nje privedeno je ukupno 30 osoba.

Iz policije objašnjavaju da je glavnina od njih 30 privedena iz preventivnih razloga, zbog alkoholiziranosti i sumnji da su pod opijatima.

Sudeći po subotnjem stanju stvari i situaciji na terenu, broj od 30 privedenih vjerojatno nije konačan.

Prilikom intervencije na stadionu policija je uporabila sredstva prisile prema više osoba, koje su dovedene u službene prostorije policije. Prije početka održavanja nogometne utakmice preventivno je privedeno 26 osoba, dok su četiri osobe privedene na kriminalističko istraživanje. Zabilježena su i dva oštećenja na autobusima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...