Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Alka je preznačajna da bi se odmaknula od politike
karamarko
web

Karamarko: Alka je preznačajna da bi se odmaknula od politike

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je u nedjelju u Sinju kako je Alka preznačajan događaj da bi se mogla potpuno odmaknuti od politike te da je ona, prije svega, mjesto s kojega progovara narod

Na pitanje novinara smatra li da se Sinjska alka pretjerano politizira, Karamarko je kazao kako je Alka preznačajan povijesni, kulturni i pučki događaj da bi se mogao potpuno odmaknuti od politike. ‘Prije bih rekao da je Alka prije svega mjesto na kojem i s kojeg progovara narod. To je uvijek tako bilo. Druga je stvar što to netko ne razumije’, rekao je Karamarko.

Na novinarsko podsjećanje kako je prije godinu dana u Sinju rekao da će tadašnja predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović 2015. biti predsjednica Republike, Karamarko je kazao: ‘Nisam to rekao jer sam vidovit, nego zato što dotadašnji predsjednik Josipović nije dobro radio svoj posao i što se to i na ovom mjestu u Sinju moglo osjetiti prema raspoloženju naroda’, kazao je Karamarko.

Na novinarski upit kako komentira nedolazak premijera Zorana Milanovića na 300. Sinjsku alku, Karamarko je zapitao ‘Što, neće doći, zašto?’ Kad je ga je novinar obavijestio da je premijerov ured priopćio da ima zdravstvenih problema, Karamarko je rekao da ne želi to politizirati. ‘Ako čovjek kaže da je bolestan treba mu vjerovati, ne želim to politizirati’, rekao je.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dujmić odgovorio na Kiriginove navode o minusima

Izgleda da je “fer gradonačelnik” još uvijek u izborima i nastavlja iznositi neistine na moj račun, sada izjavljujući da je ...