Početna - IZDVOJENO - Karamarko i Gotovina u ugodnom druženju uz kavu
karamarkogotovina
web

Karamarko i Gotovina u ugodnom druženju uz kavu

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i General Ante Gotovina jučer prije podne viđeni su zajedno u Zadru. kako doznajemo, dogovarali za druženje već nekoliko mjeseci ali bili su dosta zauzeti. Sada su na odmoru s obiteljima, pa su to iskoristili.

Kod Sv. Šime su popili kavu, razgovarali, šalili se i smijali, a potom su se zajedno šetali Kalelargom. Građani su ih pozdravljali, jedni se fotografirali, a drugi komentirali da im je drago sto ih vide zajedno. Jedan čitatelj direktno.hr-a poslao je fotografije i kratko opisao dojmove.

Bolji poznavatelji prilika, pišu 24 sata, znaju da je Karamarkovo i Gotovinino povjerenje stvarano u znatno težim okolnostima od današnjih i bilo je na brojnim iskušenjima, puno većim od današnjih, ali zbog prirode njihovih tadašnjih uloga ti su odnosi uvijek ostali daleko od očiju javnosti. I danas su, nakon desetak godina, Zadrani u kuloarima s ponosom isticali kako su se njihova dva najpoznatija Zadranina držala zajedno i kada su drugi okretali glavu. Ponovno se šuškalo kako je upravo Karamarko kontaktirao s Gotovinom kada je ovaj bio u bijegu od Interpolove tjeralice.

Nakon kave novinari 24 sata su telefonski razgovarali i s Tomislavom Karamarkom. Na pitanje da komentira susret s generalom Gotovinom samo je kratko rekao: “General je više puta javno rekao da se na bavi politikom, a ni meni nije niti na kraj pameti da politiziram ovaj naš susret. Radi se o običnom druženju dvaju sugrađana. Ionako za to rijetko imamo vremena, rijeđe no što bismo htjeli. Zato Vas molim da ne politizirate ovaj susret.”

Na pitanje o čemu je razgovarao s generalom, Karamarko je odgovorio: “Drago mi je da je General dobro i da uživa u slobodi. Ako je to itko zaslužio, onda su to naši generali, koji su gotovo cijelo desetljeće svog života proveli u zatočeni, premda su bili nevini”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...