Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Još nekoliko dana do naše pobjede
tomislav-karamarko
Foto: energypress

Karamarko: Još nekoliko dana do naše pobjede

Predsjednik HDZ Tomislav Karamarko jučer je povodom blagdana Svih svetih na zagrebačkog groblju Mirogoju položio vijence i zapalio svijeću na grobu pokojnog predsjednika dr.Franje Tuđmana.

Isto tako, u društvu svojih članova zapalio je svijeću i položio vijenac na grobu Gojka Šuška, kod Križa braniteljua Domovinskog rata te na kraju je zapalio svijeću i kod Zida boli.

Tom prilikom, na novinarsko pitanje zašto je odlučio da, usprkos tomu što je vrlo kratko do izbora, u nedjelju nemaju niti jedan predizborni skup, čelnik HDZ-a bio je kratak.

“Zato što je to Dan kad moramo živjeti u mislima i srcima, sa svojim emocijama s dragim ljudima, našim pokojnicima, koji nam nešto znače. Tu danas na Mirogoju ima ljudi koji su zaslužni za nastanak hrvatske države. No, i svaki pojedinac i svaka obitelj bit će ovdje na znak sjećanja za najmilije, i bit će zajedno i to poštujemo”, bio je jasan Karamarko.

Okupljene novinare zanimalo je, budući da se jučer ušlo u zadnji tjedan kampanje, što birači očekuju od Domoljubne koalicije u ovih preostalih nekoliko dana i što će im HDZ-e i Koalicija poručivati?

“Nastavit ćemo našu kampanju kako smo ju i započeli, mirno, dostojanstveno, nudeći naš Program i zajedništvo. Evo, još nekoliko dana je do naše pobjede”, poručio je predsjednik HDZ-a

Na pitanje da ocjeni kakva je dosadašnja njegova kampanja Tomislav Karamarko u svom staloženom stilu, naglasio je da ne bi na taj dan o tome.

“Ova kampanja nije zaslužila da o njoj pričamo na ovaj dan Svih svetih”, mirno je odgovorio novinarima na kraju Karamarko.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...