Početna - IZDVOJENO - Karamarko: “Kakva je to Vlada čiji se premijer posvađa s pola Europe”
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Karamarko: “Kakva je to Vlada čiji se premijer posvađa s pola Europe”

Domoljubna kolacija, povodom Parlamentarnih izbora, Okupila se u Karlovcu. Okupljenima se obratio Tomislav Karamarko.

Domoljubna koalicija svoj je gospodarski program danas predstavila uKarlovcu. Na skupu za VII. izbornu jedinicu uz šefa HDZ-a pojavili su se, među ostalim, i Milijan Brkić, Željko Reiner, Josipa Rimac, Miro Kovač, Damir Jelić, kao i ostali predstavnici Domoljubne koalicije, piše Dnevnik hr.

Uz skandiranje ‘Pobjeda, pobjeda’ pred, kako tvrdi HDZ, oko 4000 ljudi izašao je Tomislav Karamarko i poručio da će biti pobjeda za mjesec dana.

‘Pobijediti i smijeniti ovu nesposobnu vladu, to je uvjet nakon 4 godine nazadovanja i stagnacije za bolju budućnost, da Hrvatska bude kakva je bila u vrijeme Franje Tuđmana, ponosna i dostojanstvena.To ćemo s programom 5+, rekao je Karamarko čije je obraćanje prekinuto skandiranjem’Franjo, Franjo’.

‘Ova vlada misli da može prevariti lažnim obećanjima, a nijedno nisu ispunili’, rekao je Karamarko i dodao kako su obećali smanjiti dug, zapošljavati, iskorijeniti korupciju, a ona buja na sve strane. Spomenuo je i da su obećanji slanjiti broj blokiranih, a on se povećao.

Tu nije bio kraj nabrajanjima na račun vladajućih pa je Karamarko rekao da je Milanović državu nazvao slučajnom, da su nasilno uvodili ćirilicu, te da vlada nema koncept kako izvući Hrvatsku iz krize.

‘Pa ova sramota s vlakom – kakva je to vlada čija diplomacija nestane, premijer na odlasku posvađa se s pola Europe. No, na sreću imamo odgovornu predsjednicu koja izgladi stvar’, rekao je Karamarko.

‘Oni su se sad razvikali kako Hrvatska raste umjesto da se poklope po ušima – raste Hrvatska samo u problemima’, rekao je Karamarko i poručio kako s njihovim programom dolazi vrijeme obnove i razvoja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...