Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Milanović je trebao narediti Ostojiću da pronađe vandala
tomislav-karamarko
web

Karamarko: Milanović je trebao narediti Ostojiću da pronađe vandala

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je premijerovo pismo predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju.

– Što znače apeli? Više bih volio da je premijer Milanović naredio svom ministru unutarnjih poslova da napokon pronađu vandala koji je iscrtao kukasti križ i time nanio veliku štetu Hrvatskoj. Čudi me da to još nisu riješili – rekao je Karamarko za središnji Dnevnik HRT-a.

Podsjetimo, Hrvatski nogometni savez u iščekivanju je UEFA-ine kazne za incident koji se dogodio na Poljudu na susretu između Hrvatske i Italije. Nekoliko dana nakon svastike na travnjaku splitskog stadiona Disciplinska komisija potvrdila je da je pokrenula postupak protiv Hrvatske, a tada je objavljeno da će kazna biti određena 16. srpnja.

Međutim, došlo je do promjene termina pa sada na Uefinim stranicama piše kako će se o tom, ali i o nekim drugim slučajevima raspravljati tjedan dana kasnije, odnosno 23. srpnja.

Milanović u svom pismu apelira na razumijevanje UEFA-e te ističe kako bidrakonska sankcija, koja bi naštetila ili spriječila uspjeh reprezentacije na kvalifikacijama za Euro 2016., išla na ruku upravo onima koji žele srušiti Savez, areprezentaciju bi uništila.

“To bi bio neizbrisiv ožiljak na duši hrvatskih navijača te bi dugoročno naštetio nogometnoj igri u Hrvatskoj”, poručio je premijer.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...