Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Milanović je u velikom strahu
karamarko izjava utorak
foto: HDZ

Karamarko: Milanović je u velikom strahu

Tomislav Karamarko je Zorana Milanovića nazvao nekulturnim. ‘To je njegov stil, rekao bih nekulturan, prostački. HDZ kriminalna organizacija – time je uvrijedio 800.000 naših glasača. On je zadnji koji može pričati o kriminalnoj organizaciji’, kazao je Karamarko.

Milanović je ‘u velikom strahu’, smatra Karamarko.

Također, iako smo članica EU zahvaljujući Milanovićevoj vladi nemamo nikakve benefite od toga, nemamo stranih investicija, loše smo koristili EU fondove, dug zemlje je povećan za 100 milijardi kuna, sto tisuća ljudi iselilo je iz zemlje te je sto tisuća radnih mjesta ugašeno ,napominje Karamarko.

‘To je Milanović, to je njegova osobna iskaznica. Njegovo bahaćenje i pokazivanje mišića i nekulture na hrvatskoj političkoj sceni je harlekinska politika. Najveći dobitak za Hrvatsku bit će njegov odlazak u režiji HDZ-a i naših partnera, nadam se skoro’, naglasio je.

Podsjetimo, Milanović je nakon jučerašnjeg kruga konzultacija s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarovićrekao da ‘ovo postaje ne MOST već mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast. Mi u tome sudjelovati nećemo i ja za to na mandat nemam’.

Na Faebooku je danas ponovno poslao sličnu poruku te da suradnja Mosta s Domoljubnom koalicijom zvuči kao ‘operacija spašavanja HDZ-a’.

‘Mi s MOST-om činimo jaku, stabilnu hrvatsku Vladu koja samo treba nastaviti ono što smo do sada radili i netko to ne želi. Moje i naše iskustvo i znanje su jamstvo da Hrvatska s nama može dobro proći, a alternativa je metež. Ovo meni djeluje kao operacija spašavanja HDZ-a, ne Karamarka. Ovom prilikom pozivam sve one koji vide to što vidimo i mi, i vide da ovo postaje ne most, već mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast da nam se pridruže. Mi u tome sudjelovati nećemo i za to mandat nemam’, napisao je Milanović jučer na Facebooku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...