Početna - IZDVOJENO - Karamarko napustio sastanak: Ovo je podjela plijena. Nije mi potrebna fotelja. Potrebno nam je ostati svojima
karamarko izjava četvrtak 2
foto: HDZ

Karamarko napustio sastanak: Ovo je podjela plijena. Nije mi potrebna fotelja. Potrebno nam je ostati svojima

Tomislav Karamarko u kratkom roku napustio sastanak o trodijelnoj vladi optuživši Most kako im je konstantni cilj oživljavati SDP.

“Previše je fotelja na tom papiru da bi ja u tome mogao sudjelovati. Nisam mogao sudjelovati u ultimatumima. U mojoj stranci je puno ljudi. Sa svojim se ljudima ne mogu poigravati. Nije važno što će biti, novi izbori ili ne. Nisam mogao ući u trodijelnu vladu koja uništava branitelje i državu. Sve smo to pričali. Ne mogu s njima u vladu. Ne možemo zajedno raditi. Ne želim sam sebe negirati kao čovjeka. Ovo je podjela plijena. Nije mi potrebna fotelja, Potrebno nam je ostati svojima. To smo znali, ali nismo davali izjave jer je to dogovoreno. Neka gospoda dalje pregovaraju. Obično je Most imao naviku do sada oživljavati SDP. Baš me zanima hoće li to biti primijenjeno u našem slučaju. SDP sve potpisuje zato što samo žele fotelje. Mi smo imali ambicije za reformama, ali nismo spremni postati nevjerodostojnosti. Ne znam što će biti, mi ćemo se boriti. Ja sam sam sa  sobom i s dragim Bogom miran. Naša je odluka takva. Ne možemo o tome pričati. Do sada sam ostvarivali samo pobjede i možemo ići dalje. Mirno ću hodati ulicama ovog grada. Ako budu novi izbori sigurno nećemo biti oporba”, izjavio je Karamarko.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...