Početna - IZDVOJENO - Karamarko objasnio zašto HDZ nije podržao Podolnjaka
karamarko hdz
foto: hdz

Karamarko objasnio zašto HDZ nije podržao Podolnjaka

“Mislim da je izbor predsjednika Sabora preozbiljno pitanje za ovu državu, koja se nalazi u teškim gospodarskim problemima”, rekao je šef Domoljubne koalicije.

“Ne može se to ovako, ad hoc mjerama, rekao bih podmetanjima, raditi. Vi ste vidjeli da su te potpise skupili samo SDP-ovci i da je gospodin (Podolnjak) odbio kandidaturu. S druge strane, što se nas tiče, kao pobjedničke stranke na ovim izborima, relativne, mi želimo najprije da se stvori saborska većina. Tad će sve biti lakše”, istaknuo je Karamarko.

“Mi nemamo saborsku većinu definiranu, mi ne znamo kako ćemo i ostala saborska tijela formulirati, po kojem ključu? Što je većina, što manjina u Saboru? Što se tiče odnosa nas i Mosta, mi nastavljamo pregovore i pregovaramo o paketu. Pregovaramo i o predsjedniku Sabora, i o predsjedniku Vlade, i svim ostalim relevantnim mjestima, što ne znači naravno, da neka od tih mjesta ne mogu dobiti ljudi iz Mosta”, naglašava šef HDZ-a.

“Meni je osobno žao da je gospodin Podolnjak danas izložen ovakvoj situaciji, jer se radi o stručnjaku i vrijednom čovjeku”, zaključio je Karamarko

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača stiže u Opatiju

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s ...