Početna - IZDVOJENO - Karamarko poručio Milanoviću: Ako je njemu potreban uličarski obračun, pa i to ćemo napraviti
karamarko
web

Karamarko poručio Milanoviću: Ako je njemu potreban uličarski obračun, pa i to ćemo napraviti

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirajući u petak riječi premijera Zorana Milanovića da se vođa oporbe sakrio u mišju rupu, izjavio je kako premijeru treba ‘uličarski obračun’ i da je to ‘ponašanje čovjeka koji zna da ništa nije načinio i da će uskoro izgubiti izbore’

Premijer Milanović je nepredvidiv i prpošan u svojim izjavama. Međutim ovo je sada manifestacija ponašanja čovjeka koji zna da ništa nije načinio, i da će uskoro izgubiti izbore i sada, čini mi se, lupa sa svih strana kako stigne, a to nije dobro, kazao je Karamarko u Drnišu na novinarski upit kako komentira nedavnu Milanovićevu izjavu u Splitu.

Milanović je u srijedu u Splitu reagirao na Karamarkove ocjene da na parlamentarne izbore treba izaći što prije te da će HDZ pobijediti, kazavši: ‘On, navodno, želi biti hrvatski premijer. Mislim da je vrijeme da izađe iz te mišje rupe, u kojoj se sakrio’.

Te Milanovićeve riječi Karamarko je danas stavio u kontekst gospodarskih prilika u Hrvatskoj, naglasivši da premijer mora odgovarati narodu.

“Ako Milanović misli da će inventura njegova posla od četiri godine koja je porazna – 100 tisuća iseljenih, skoro sto milijardi novih kuna zaduženja, depopulacija Hrvatske, iseljavanje, gubitak oko 80 tisuća radnih mjesta – da će se ta inventura svesti na jedan sat razgovora sa mnom – možemo i to napraviti, samo to nije realno”, kazao je Karamarko, dodavši da Milanović “mora odgovarati narodu kome je ovo počinio”.

“Što se tiče mišjih rupa pa gdje je (Milanović) bio u Sinju, gdje je bio u Kninu, u mišje rupe. Ako je njemu potreban taj nekakav obračun uličarski pa i to ćemo napraviti, ali i tu će izgubiti”, izjavio je Karamarko novinarima u Drnišu, gdje je posjetio 2. međunarodnu manifestaciju “Dani pršuta”.

Izvor: Jutarnji list

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...