Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Prosječan hrvatski čovjek! To je HDZ
karamarko
web

Karamarko: Prosječan hrvatski čovjek! To je HDZ

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na predstavljanju izbornog programa Domoljubne koalicije u Čakovcu ponovio je kako je odlukom Vrhovnog suda skinuta stigma sa stranke i 220.000 članova HDZ-a.

–  Od samog početka smo tvrdili da stranka ne može biti kriva za postupke pojedinaca, ma tko oni bili. Tko su naši članovi? Prosječan hrvatski čovjek. Koliko je blokiranih među našim članovima, koliko je onih koji se spremaju iseliti, onih koji ne primaju plaću, a rade? To je HDZ. Koliko je u našim redovima seljaka kojima su uništene farme? I netko će onda reći da smo mi zločinačka organizacija. Pokazat će vrijeme, i to vrlo skoro, tko je i što je zločinačka organizacija! – poručio je Karamarko.

Naglasio je kako HDZ nije dao da se njihova stranka razbije, piše 24 sata.

– Htjeli su to iz samo jednog razloga – jer je stvorila hrvatsku državu, jer je štit i obrambeni mehanizam toj hrvatskoj državi. Kad se uništi HDZ, nema više tko braniti hrvatsku državu. Bit će izložena djelima ovih koji su danas na vlasti – rekao je Karamarko.

Onima koji misle da će se pomoću članske iskaznice brže bogatiti bolje je, poručio je, da odmah napuste stranku. Ponovio je i da će predložiti da za svako novorođeno dijete država daje potporu, a predložit će da to bude 1000 eura.

 – Za razliku od premijera na odlasku koji smatra da je to trošak, ja tvrdim da je to investicija svih investicija. Danas nas ima 4,2 milijuna, za 35 godina moglo bi nas biti 3,4 milijuna. Ne možemo to dopustiti! Naš plan i program je da nas bude pet milijuna do 2050.! U tom paketu mjera je i smanjenje PDV-a na dječju hranu i dječje potrepštine na samo pet posto – rekao je Karamarko.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...