Početna - IZDVOJENO - Karamarko: SDP-ova koalicija nije nam prijetnja, doživjet će poraz
tomislav-karamarko
web

Karamarko: SDP-ova koalicija nije nam prijetnja, doživjet će poraz

“Kakva prijetnja”, “njihova koalicija može biti kakva god hoće, ona će biti poražena”, uzvratio je Karamarko novinarima u Saboru koje je zanimalo je li koalicija koju SDP u utorak potpisuje s partnerima prijetnja HDZ-ovoj koaliciji.

SDP potpisuje koaliciju sa HNS-om, HSU-om, A-HSS-om, laburistima i Zagorskom strankom. U koaliciji zasad nema IDS-a.

“Kakva prijetnja, to je nekakva krnja koalicija i veseli me da se oni organiziraju jer to je znak da će izbori, da se doista namjerava raspustiti Sabor, njihova koalicija može biti kakva god hoće, ona će biti poražena”, rekao je predsjednik HDZ-a.

Poručio je i kako ga zanima “samo datum raspuštanja Sabora i datum izbora”, kada će, uvjeren je, spomenuta koalicija doživjeti poraz.

“Premijer nas zadnjih par mjeseci oponaša, dakle, ponavlja sve ono što sam ja govorio”, uzvratio je Karamarko na novinarsku konstataciju da bi se SDP-ova koalicija mogla zvati i domovinska.

“Znamo da naziv Kukuriku koalicija, sam po sebi nije sretan, smiješan je, izaziva podsmjeh kod ljudi, i sad bi oni htjeli biti nekakvi domoljubi. Pa dobro, ako žele to, možda im mi ustupimo naš naziv Domoljubna koalicija, možda će prevariti birače i glasače, mislim dobro, neka se udružuju, neka pokušavaju nešto, ali spasa im nema, previše su zla i štete nanijeli Hrvatskoj i njezinim građanima u ove tri godine, da ne spominjem podatke o zaduženju, BDP-u, itd.”, poručio je Karamarko.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...