Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Nismo inzistirali na mandataru, mi se zalažemo za cijeli paket, imat ćemo već slijedeći tjedan rasplet situacije
karamarko pantovcak
foto: HDZ

Karamarko: Nismo inzistirali na mandataru, mi se zalažemo za cijeli paket, imat ćemo već slijedeći tjedan rasplet situacije

Tomislav Karamarko se obratio novinarima nakon sastanka s predstavnicima Mosta u Šibeniku.

“Sastanak u utorak je bio javan, nekomunikacija je luksuz. Nismo inzistirali na mandataru, mi se zalažemo za cijeli paket, imat ćemo već slijedeći tjedan rasplet situacije. Predsjednica sve radi kako bi se rasplela situacija. Sada imamo u stranci dosta posla o svemu ovome. Tu su i naše kolege, koalicijski partneri. Imena još nismo spominjali, bilo bi to trgovački. Želimo uspostaviti princip koji će stvoriti učinkovitu vladu”, rekao je Karamarko.

Kazao je da je na sastanku bilo pomaka i da je dobro razgovarati.

”Bitno je reći da je Domoljubna koalicija jedinstvena u stavu za razliku od ove druge koalicije koja se raspada”, rekao je Karamarko najavivši kako će sad održati unutarstranačko savjetovanje nakon proteklih sastanaka.

”Idemo prema našem Predsjedništvu sa svim izvješćima sa sastanak s Mostom. Neće kruna nikom pasti s glave ako razgovaramo”, rekao je on.

Dodao je da na sastanku nije bilo riječi o novom mandataru.

”Razgovarali smo o općoj šemi i općem paketu”, rekao je Karamarko kazavši kako je moguće da već idući tjedan budu donesena neka konkretna rješenja.

”Već idući tjedan moguć je rasplet situacije. Mislim da ćemo drugi tjedan imati rješenja”, rekao je.

Upitan hoće li ići na sastanak s predsjednicom kazao je da hoće.

”Naravno da ću ići. Predsjednica radi sve da se izađe oz ove krize i moramo joj pomoći svojim trudom”, rekao je Karamarko.

Na kraju je rekao da na sastanku nije bilo riječi o imenima.

”To djeluje previše trgovači. Treba uspostaviti sustav koji će dovesti do stvaranja saborske većine”, rekao je Karamarko.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...