Početna - IZDVOJENO - Karamarko u Tovarniku: Ovaj problem će uskoro biti HDZ-ov
tomislav karamarko
web

Karamarko u Tovarniku: Ovaj problem će uskoro biti HDZ-ov

Dobar dan budući premijeru, pozdravili su lokalni stranački pristaše Tomislava Karamarka koji se u stožer došao informirati o stanju s izbjeglicama u Tovarniku.

Poručio je da treba biti zahvalan lokalnim ljudima koji su se sami organizirali jer Vlada ništa nije učinila.

Novinari su upitali Karamarka da li je njegov dolazak dio izborne kampanje, budući da je šef oporbe kako on uopće može pomoći, piše 24 sata.

– Dao Bog da se ovo nije dogodilo. Mi ćemo tako i tako pobijediti i doći na vlast. Došao sam kao predsjednik najveće stranke koji će uskoro ovaj problem morati rješavati, kao čovjek koji ima i empatiju prema izbjeglicama i prema našim ljudima ovdje – rekao je Karamarko.

Na pitanje smatra li da je potrebna vojska na granicama, rekao je da dok god ljudi ulaze u našu državu na jedan kontrolirani način nije potrebna, ali izbjeglice sada ulaze nekontrolirano i neregistrirano.

Na pitanje kako komentira prijedlog Milanovića da se Trg svetog Marka preimenuje u Trg Dr. Franje Tuđmana, Karamarko je iznio kontraprijedlog : ‘Evo, neka Trg maršala Tita preimenuje u Trg Franje Tuđmana’.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije – 3. kolovoza 2021.

Sjednica Gradskog vijeća održava se u Centru Gervais sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH Na temelju članka 31. Statuta Grada Opatije ...