Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Zajedno s Mostom usuglasit ćemo program reformi za oporavak gospodarstva!

Karamarko: Zajedno s Mostom usuglasit ćemo program reformi za oporavak gospodarstva!

Predsjednik Tomislav Karamarko  dao je izjavu za Novu TV. Komentirao je, među ostalim, razgovore s predstavnicima Mosta, program gospodarskog oporavka, volju građana za promjenama izraženu na izborima…

U nastavku donosimo ključne poruke:

O SASTANKU S MOSTOM

Lista prijedloga Mosta nije dugačka – realna je. Ponudit ćemo im mnogo više nego što oni imaju navedeno u svojim zahtjevima. Mislim da će se i oni složiti da su naše reforme opsežnije od onih koje su naveli u svojim dokumentima. Imamo spremne reforme – pravosuđa, poduzetništva… A danas će biti upoznati s velikim brojem pripremljenih dokumenata, primjerice o izmjenama zakona koje je nužno napraviti da bi se provele reforme. Veliki sam optimist – pripremljeni smo. Na programu radimo tri godine.

O VOLJI GRAĐANA

Dvije trećine građana odlučilo je da ova vlada ne valja. To je doista tako – nikakve rezultate nemaju. Upropastili su državu – na samom smo rubu što se tiče gospodarstva. Iselio je golemi broj mladih ljudi. Vlada se nije snašla u migrantskoj krizi. Improviziraju, ni u čemu se ne snalaze. Bez obzira na Most i nas, dvije trećine građana poručilo je ovoj vladi – dosta!

O REFORMAMA

Primarni su interes reforme. Drago nam je da sugovornici iz Mosta imaju volju – motivirani su da do reformi i dođe. Kod nas su im, dakle, vrata otvorena. Neka razgovaraju stručnjaci s naše i njihove strane – to je jako dobro.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...