Početna - IZDVOJENO - Karamarko: HDZ-u i Mostu zajednička je želja za obnovom hrvatskog sela
karamarko izjava 2
foto: HDZ

Karamarko: HDZ-u i Mostu zajednička je želja za obnovom hrvatskog sela

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uoči današnjeg sastanka s Mostom na kojemu će teme biti poljoprivreda i energetika rekao je da očekuje nastavak razgovora u dobroj atmosferi.

“Očekujem konstruktivne pregovore, tj. razgovore, razmjenu mišljenja kao što je bilo dosad. Danas je tema poljoprivreda i energetika, mislim da smo tu doista otišli jako, jako daleko, zadnje tri godine radimo na tim projektima i nekim rješenjima”, rekao je Karamarko.

Na upit u kojim stvarima se razlikuje program HDZ-a i Mosta u polju poljoprivrede i energetike, rekao je da će to vidjeti eksperti na današnjim pregovorima, piše direktno.hr

“Razgovori još nisu počeli, pa ćemo vidjeti u čemu bi se mogli razlikovati. Mislim da je i jednima i drugima značajno, onoliko koliko sam ja uspio shvatiti, da obnovimo hrvatsko selo. To znači obnoviti prozivodnju hrane, to znači uravnotežiti odnos s tzv. uvozničkim lobijem. Mi moramo vratiti život na selo kroz to da proizvodimo hranu, imamo o čemu pričati”, zaključio je predsjednik HDZ-a.

Razgovori s Mostom počinju u 13 sati u središnjici HDZ-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...