Početna - SPORT - Karate turnir u Opatiji okupio 370 natjecatelja

Karate turnir u Opatiji okupio 370 natjecatelja

Opatijska sportska dvorana Marino Cvetković 22. travnja bila je domaćin 19. Međunarodnog karate turnira Opatija kup 2018. koji je okupio 370 natjecatelja iz 48 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Bosne i Hercegovine.

Karatisti i karatistice uzrasta od cicibana do mlađih seniora natjecali su se u katama i borbama, a domaćin Karate klub „Opatija“ nastupio je s trideset natjecatelja.

Turnir su otvorili zamjenik gradonačelnika Emil Priskić i tajnik Sportskog saveza grada Opatije Branko Močibob, koji su poželjeli dobrodošlicu natjecateljima, trenerima, sucima i roditeljima, kao i puno uspjeha u natjecanju svim karatistima. Zamjenik gradonačelnika Priskić istaknuo je kako je karate jedan od najtrofejnijih sportova u Opatiji te pohvalio rad opatijskog kluba.

Predsjednik i trener Karate kluba „Opatija“ Dragutin Galina kazao je da klub već 19 godina zaredom organizira ovaj turnir, koji je iz godine u godinu sve bolji i posjećeniji.

– Sudionici i posjetitelji su vrlo zadovoljni organizacijom turnira, a ponosni smo što na turniru sude mnogi međunarodni suci s europskim i svjetskim licencama. Danas su na turniru prisutni i suci koji su u protekla tri dana sudjelovali na Sudačkom seminaru u organizaciji Hrvatskog karate saveza održanom u Maloj dvorani Marino Cvetković, gdje su imali teorijski i praktični dio te polagali za sudačke licence, kazao je Galina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Rijeka stigla do pobjede u Varaždinu

Nogometaši Rijeke pobijedili su na gostovanju Varaždin 2:3 u utakmici 35. kola Hrvatski telekom Prve lige.Igrala se 79. minuta. Nakon ...