Početna - IZDVOJENO - Kastafsko kulturno leto zatvara 11. Čanonfest
ČAnonfest Katsav-2014
Foto: afs Franjo Slavić

Kastafsko kulturno leto zatvara 11. Čanonfest

Festival čakavske šansone ČAnsonfest i ove će godine zaključiti program 24. Kastafskog kulturnog leta, a 11. izdanje popularne glazbene manifestacije održat će se u petak, 28. kolovoza s početkom u 20.30 sati, i to na kastavskoj Crekvini, kojoj kao alternativa u slučaju kiše ”igra” i sportska dvorana u Kastvu.

Na ovogodišnjem ČAnsonfestu bit će izvedeno 20 novih skladbi koje će izvesti zanimljivi izvođači, čiji je popis spoj mladosti i iskustva, a i ove godine nastavlja se s produkcijsko natjecateljskom koncepcijom. Tako će se za 4 novčane nagrade Festivala (Nagrada za najbolji tekst, Nagrada za najbolju skladbu – ČAnsonu, Nagrada za najbolju interpretaciju i Nagrada publike) natjecati najbolje skladbe pristigle na natječaj.

Na Crekvini će zapjevati Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Vivien Galletta, Milka Čakarun Lenac, Daniel Načinović, duet Davor Grgurić i Duško Jeličić, duet Nevia Rigutto i Francesco Squarcia, Joso Butorac, Vesna Nežić – Ružić, Branko Fućak, grupa Yamas, Igor Brešan, Branko Barbir, Hrvoje Hegedušić, Lado Bartoniček, Dino Antonić, istarski etno band Šćike, Neven Barac, Lucija Rajnović te Danilo Čekada iz Slovenije, čime ovogodišnji Festival poprima i međunarodni karakter.

Ulaznice za ovogodišnji 11. ČAnsonfest – Kastav 2015. po cijeni od 50 kuna mogu se nabaviti u Festivalskom uredu KKL-a u Kastvu, Agenciji New Sound u Matuljima te Antikvarijatu Ex Libiris, trgovini Foto Revija i glazbenoj trgovini Dallas Records u Rijeci te putem interneta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...