Početna - IZDVOJENO - Kastav blues festival: pet dana odlične domaće i strane glazbe
kastav blues

Kastav blues festival: pet dana odlične domaće i strane glazbe

Kastav blues festival i ove će se godine, deveti put, odvijati, osim u gradu po kojem nosi ime, u Kostreni, Matuljima, Viškovu i Čavlima. Nastupit će brojni priznati glazbenici iz Hrvatske i inozemstva, najavljeno je u Kastvu.

Festival se održava od 4. do 8. kolovoza. U Kostreni, Matuljima, Kastvu, Viškovu i Čavlima publici će se predstaviti eminentni majstori bluesa koji dolaze iz devet zemalja, od Senegala do Kube. Od domaćih snaga izdvojit ćemo Tomislava Golubana i Black Coffee, iz Amerike ponovno dolazi Ty le Blanc, a stari znanac, Englez Michael Messer, održat će tradicionalnu otvorenu radionicu.

Na zatvaranju Kastav blues festivala zasvirat će i umjetnički direktor Damir Halilić Hal. Uz skroman budžet i besplatan ulaz, organizatorima već godinama uspijeva dovesti atraktivna imena, a čini se da im u tome pomaže duh Philadelphije Jerryja Ricksa, u čiji spomen se održava festival.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...