Početna - IZDVOJENO - Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ukupno 60 sati odslušali su program osnove i napredne radionice, a danas su primili diplome i čestitke gradonačelnika Mateja Mostarca.

Tijekom početne radionice učili su osnove rada računala, osnove sigurnog pretraživanja web-a, osnove rada interneta, pametnih mobitela, slanje i primanje mailova, princip rada sustava E-građanin. U naprednom tečaju savladali su program Excel, cjelokupne mogućnosti alata Google disk s uređivanjem dijeljenih dokumenata, otvaranje Facebook računa uz učenje o mogućnostima i prijetnjama društvenih mreža, nadopunjavali znanje o Word programu te digitalno obrađivanje fotografije.

Program se provodi u suradnji s Gradom Kastvom već dvije godine, a financiran je putem Javnog poziva Grada Kastva za financiranje javnih potreba u kulturi i ostalim djelatnostima u 2022 godini.

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...