Početna - IZDVOJENO - Katarina Line nagrađuje najbolje učenike iz Grada Heroja

Katarina Line nagrađuje najbolje učenike iz Grada Heroja

Već osam uzastopnih godina, turistička agencija Katarina Line iz Opatije, zajedno sa svojim brodarima, nagrađuje najvrjednije učenike osnovnih škola grada Vukovara.

Iako je ova godina izrazito nepovoljno djelovala na turistički sektor, pa tako i Katarina Line, iz agencije ističu kako im je izrazito stalo, te da kao kolektiv cijene žrtvu Grada Heroja te smatraju da kroz ovakav mali znak pažnje odaju počast svima u gradu koji su žrtvovali previše za slobodu Hrvatske. I u kriznoj godini poput ove, žele reći HVALA kroz gestu ugošćavanja djece iz Vukovara na jednom od njihovih brodova.

Agencija Katarina Line, zajedno s flotom brodara s kojom rade već dugi niz godina, odlučila je da djeca, posebice ove godine, zaslužuju da im se priušti njihova ekskurzija, njihovo ljeto i njihovo uživanje u moru.

Čak 26 odlikaša i sudionika brojnih školskih i županijskih natjecanja s izvanrednim rezultatima plove 8 prekrasnih dana rutom: SPLIT – ROGOZNICA – NP KRKA / ŠIBENIK – VODICE- NP KORNATI / SALI-ZADAR-ZLARIN-TROGIR-SPLIT.
Svoje ljetovanje provode na prekrasnom brodu MB Seagull, zaustavljajući se u najljepšim uvalama i skrivenim plažama kako bi se okupali, isplivali, zabavili i osvježili.

Uz sudjelovanje Katarina Line zaposlenika, brodara, vodiča i voditelja putovanja, kroz proteklih 8 godina Katarini Line pridružili su se brojni partneri koji su prepoznali vrijednost i važnost ove humanitarne akcije.

Iz Katarina Line poručuju:

“Ovim putem želimo se zahvaliti ovogodišnjim partnerima, jer bez njihove pomoći ova nagrada za učenike ne bi bila moguća:

Prijevoznici: Čazmatrans, Zadar Tours,
Lučke uprave: Lučka Uprava Split, Lučka Uprava Splitsko – Dalmatinske Županije, Lučka Uprava Zadar, Županijska Lučka Uprava Zadar, Lučka Uprava Šibensko-Kninske Županije,
Turističke zajednice gradova: Split, Šibenik, Zadar, Trogir
Vodiči: Mia Deković Šibenik, Milan Bilić Trogir, Tanja Jukić Bračulj Zadar, Vjeran Mlačić Split,
Nacionalni Parkovi: Javna Ustanova Nacionalni Park Krka, Javna Ustanova Nacionalni Park Kornati
Ugostitelji: restoran Antonijo Rogoznica, pizzeria Šimun Vodice, pizzeria Šime Zadar, konoba Aldura Zlarin, Heritage Hotel Tragos Trogir, restoran Bajamonti Split.

Još jednom Veliko hvala i kapetanu Tomislavu te cjelokupnoj posadi broda Seagull.

Ovaj humanitarni projekt nastavljamo i dalje, te se nadamo da će i dogodine odaziv sudionika i partnera biti velik, te da ćemo potaknuti i ostale gospodarstvenike na slične projekte. Svakako se nadamo da će nam 2021. godina svima biti sretnija.”

Via Fiuman.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Snimljena nova reklama u opatijskoj Villi Chiari

Poznati proizvođač pjenušaca, Freixenet, snimio je novu reklamu u opatijskoj Villi Chiari. Osnovan u 19.st., Freixenet je poslije Drugog svjetskog ...