Početna - IZDVOJENO - Kazališna predstava za djecu “Muka malog vuka”

Kazališna predstava za djecu “Muka malog vuka”

U subotu, 17. veljače 2018. u 17 sati u centru Gervais (Nikole Tesle 5) u Opatiji, održava se kazališna predstava za djecu „Muka malog vuka“ u izvedbi kazališta Mala Scena iz Zagreba.

Kako nam ne bi bilo previše dosadno u životu, na putu do ostvarenja naših malih i velikih želja uvijek nailazimo na razna iskušenja. Vučko tako putem susreće tri vepra, staru Crvenkapicu, sedam kozoroga i jednu ovcu. Svi su oni redom ljuti na Vučka jer su njegovi preci u njihovim životima odigrali ružne uloge. Vučko ipak skupi hrabrosti i zamoli ih da mu udjele povjerenje. Obećaje im da on nikada neće postati zvijer i da se o njemu neće pisati, ni pričati jezive priče. No, hoće li moći održati obećanje? – navodi se u obavijesti Festivala Opatija.

U listopadu 2017. godine ‘Muka malog vuka’ bila je u službenoj konkurenciji festivala ASSITEJ u Čakovcu s kojeg su se vratili s dvije nagrade! Vlatku Paniću dodijeljena je nagrada za najbolju scensku skladbu, dok je Luciji Barišić dodijeljena nagrada za glumačko ostvarenje i izvrsnu izvedbu. Predstavu je režirala Morana Dolenc prema slikovnici Renata Baretića i Davora Šunka dok glavne uloge igraju Goran Guksić, Lucija Barišić i Šiško Horvat Majcan.

Ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Festivala Opatija, na internet stranici www.mojekarte.hr te na blagajni centra Gervais jedan sat prije početka predstave.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...