Početna - IZDVOJENO - KBC Rijeka i Akademija primijenjenih umjetnosti potpisali sporazum
kbc-apu

KBC Rijeka i Akademija primijenjenih umjetnosti potpisali sporazum

Potpisivanjem Sporazuma o suradnji Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i KBC Rijeka institucionalizíraju ranije započeto partnerstvo s ciljem promicanja stručnih, znanstvenih, kulturnih, umjetničkih, nastavnih, znanstvenoistraživačkih i umjetničkoistraživačkih aktivnosti.

Budući zajednički projekti uključivat će i partnere obaju ustanova, članice Sveučilišta u Rijeci, udruge i srodne institucije. Suradnju APU Rijeka i KBC Rijeka činit će aktivnosti razmjene znanja i informacija o organizaciji i provođenju stručnih  programa i strategija na području znanosti, obrazovanja, medicine i umjetnosti odnosno struka u okviru djelatnosti koje provode potpisnice ugovora.

Također, provodit će se donacije i otkup radova iz fundusa umjetnina i zbirke APURI za potrebe nagrađivanja zaslužnih i umirovljenih djelatnika. Organizirat će se izložbe i humanitarne aukcije u prostorima bolnice te kreativne radionice koje će naglasiti terapeutsku ulogu umjetnosti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obaranje Guinessovg rekorda u Opatija od 12:00 (Link za praćenje uživo)

U 12 sati u Opatiji, točniije u bazenu Thalasso Wellness Centra kreće pokušaj obaranja Guinessovog rekorda u disciplini najduži podvodni ...