Početna - IZDVOJENO - KBC-u Rijeka predana dva stana za smještaj roditelja oboljele djece

KBC-u Rijeka predana dva stana za smještaj roditelja oboljele djece

Jučer je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka upriličeno svečano potpisivanje ugovora i primopredaja ključeva stanova koje je bolnici dodijelilo Ministarstvo državne imovine RH.

Dva stana nalaze se na gradskom području Mlake i Krnjeva, a namijenjeni su potrebama privremenog boravka roditelja najmlađih pacijenata tijekom liječenja u Klinici za pedijatriju na lokalitetu Kantrida. Primarno je riječ o djeci iz drugih gradova i županija koja su hospitalizirana na Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku. Prisutnost roditelja znači nemjerljivu podršku djeci u danima liječenja, a smještaj u blizini bolnice smanjit će troškove čestih putovanja.

Zbog važnosti problema bolnica se za pomoć obratila Ministarstvu državne imovine koje je pozitivno odgovorilo na molbu i na korištenje dodijelilo stanove od 28 i 42 četvorna metra. Na prigodnom skupu ključeve je preuzeo ravnatelj Davor Štimac, a uručio ih je ministar državne imovine Goran Marić. Događaj su nazočnošću uveličali ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i zamjenik gradonačelnika Rijeke Nikola Ivaniš.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...