Početna - IZDVOJENO - Kek: Cilj nam je prolazak u polufinale
Foto: FaH

Kek: Cilj nam je prolazak u polufinale

Nakon riječkih 1:0 na Kantridi danas od 17:00 sati u osječkom Gradskom vrtu nogometaši “Rijeke” odigrat će uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske. Na kocki je polufinale, u konačnici finale Kupa i dvije utakmice, vjerojatno s “Dinamom”, koje donose priliku za osvajanje trofeja, tako da nogometaši “Rijeke” danas prvi puta ove sezone nemaju pravo na greške.

Usprkos svim zdravstvenim problemima s kojima je suočena reprezentacija, cilj momčadi na čelu s Kekom je dati gol ili dva i tako osigurati prolazak u polufinale.

Na Kantridi o “Osijeku” govore s puno respekta. Smatraju da je mlada osječka momčad pokazala da je itekako žilav suparnik, ali Kek od svojih igrača očekuje puni angažman, vrhunsku individualnu pripremu, vrhunsku pripremu što se tiče ekipe i odlučnost, disciplinu i jedan, jedini cilj: da se utakmica dobije i prođe u idući krug.

Kapetan osječkog prvoligaša, Hrvoje Kurtović,  o nogometišima “Rijeke” kaže da su momčad koju treba respektirati, ali ni slučajno ih se ne treba bojati. Ovog proljeća smo već pokazali kako možemo s njima igrati. Dvaput smo na Kantridi bili blizu povoljnog rezultata, pa možda se sudbina danas konačno okrene i na našu stranu, dodao je.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...