Početna - IZDVOJENO - Kek: Jedva čekam tu utakmicu
Kek
Screenshot YouTube

Kek: Jedva čekam tu utakmicu

LOKOMOTIVA -HNK Rijeka
Četvrtak, 19 Prosinac 2013 u 18:00 Stadion Maksimir

Rijeka je na Kantridi odradila posljednji trening ove godine. Prije puta u Zagreb na posljednju utakmicu godine – Lokomotiva u četvrtak u 18 sati na stadionu Maksimir. To je termin ponovno zakazane utakmice 17. kola MAXtv Prve lige.

Prije treninga na press konferenciji govorili su trener Rijeke Matjaž Kek i igrač Josip Brezovec.

–    Utakmica nam ne dolazi u idealno vrijeme jer ćemo imati puno izostanaka. Sigurno da je utakmica u Splitu pustila neke tragove. No ti tragovi se mogu primijetiti samo kod onih koji su labilni i koji ne znaju da u sportu nema euforije kad su uspjesi i da nema tragedije kad su padovi. To sam ja već odavno govorio – počeo je Kek.

Sigurno neće igrati Maleš i Sharbini koji ne mogu nastupiti zbog kartona. Alispahić, Datković, Kvržić, Zlomislić, Okechukwu, Pušić, Pokrivač i Benko ne mogu zbog ozljeda.

–    Imamo još i Leškovića, Cesarca i Škarabota koji nisu igrali više mjeseci. Tako da ćemo najvjerojatniji ekipi priključiti još i neke juniore. Ali svejedno, moram Vam reći –  to će mi biti veliki gušt. Jedva čekam tu utakmicu…Da odradim utakmicu s igračima i s ekipom koji imaju karakter. I to je izazov koji me održava i koji me hrani svaki dan. Motiv da ipak na pozitivan način zaključimo, za mene dobru polusezonu – nastavio je Kek i dodao za kraj

–    Sutra je utakmica za neke koji su dugo čekali, pa da vidimo. Ja ću uvijek vidjeti Rijeku kao ekipu koja treba ići na pobjedu u svakoj utakmici i uvijek ću je tako voditi – zaključio je trener Rijeke.

Josip Brezovec je jedan od rijetkih iz veznog reda Riječana koji može igrati. On zna da ih u Maksimiru čeka težak posao.

–    Sigurno će biti teška utakmica. Znamo da Lokomotivu nismo dugo dobili, ali vrijeme je da pokažemo pravi karakter i da završimo polusezonu s pobjedom i da završimo na prvoj poziciji. Svaku utakmicu treba gledati za sebe i svaku utakmicu treba ići na pobjedu. Gledanje unatrag nam ništa neće pomoći – rekao je Brezovec.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...