Početna - IZDVOJENO - Kek nakon remija sa Sevillom
kek
web

Kek nakon remija sa Sevillom

Rijeka je jučer odigrala 2-2 sa španjolskom Sevillom koja je u posljednjim sekundama zabila gol za izjednačenje. Riječki navijači već su bili smpremni za slavlje jedne od najznačajnije pobjede u povijesti kluba jer je gol došao u produžecima i s igračem više za Rijeku.

– Ostaje malo žal za golom u samoj završnici utakmice. Mislim da smo u drugom dijelu odigrali vrhunski. U prvom dijelu pokazali smo malo previše respekta. Kada smo vidjeli da je Sevilla normalna momčad krenuli smo igrati i odigrali dobro. Kada prisiliš Sevillu da igra kako je igrala zadnjih pola sata znaš da si napravio posao. Strahovito sam ponosan na igrače kako su se othrvali i ušli u utakmicu protiv jedne „top“ europske momčadi – rekao je Matjaž Kek.

 

Utakmica 11. kola MAXtv Prve lige između Hajduka i Rijeke bit će odigrana u Dugopolju, na stadionu Hrvatskih vitezova, a ne u Zadru kako je odlučila Natjecateljska komisija Hrvatskog nogometnog saveza.

Novi termin utakmice je nedjelja 5. listopada u 16 sati, a razlog promjeni mjesta odigravanja leži u činjenici da HNK Hajduk od Policijske uprave Zadarske nije dobio dozvolu za odigravanje utakmice na stadionu Stanovi. Kako zbog visokog rizika utakmice i manjkavosti u infrastrukturi stadiona za odigravanje takvih utakmica treba poduzeti niz priprema i mjera za uspješnu organizaciju utakmice, a rok je bitno skraćen u odnosu na uobičajenu proceduru, HNK Hajduk je dobio dozvolu od nadležnih organa za igranje u dnevnom terminu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...