Početna - IZDVOJENO - Kek: Odgovorno i oprezno u Sisku
Matjaž Kek
Foto: HNK Rijeka

Kek: Odgovorno i oprezno u Sisku

Nogometaši Rijeke krenuli su prema Fužinama gdje će odraditi posljednji trening prije Kup utakmice s Lekenikom. Susret protiv NK Lekenika igra se u srijedu u 15 sati na Gradskom stadionu u Sisku.

– Utakmice Kupa su specifične, ili se prolazi ili ispada. Već sama ta činjenica od nas traži maksimalnu koncentraciju i oprez. No puno puta sam već naglasio karakter igrača Rijeke. Pa da ga vidimo onda na djelu. Odgovornost je pred nama, a naš cilj je naravno – prolaz – kaže uoči utakmice trener HNK Rijeke Matjaž Kek.

Riječani su se spremali za susret u nekompletnom sastavu.

– Imali smo nešto više dana na raspolaganju za pripremu ali smo bili bez reprezentativaca. Tek nakon treninga u utorak odredit ću putnike za Sisak. No već sada mogu reći da sigurno putujemo bez Kneževića, Samardžića i Moisesa – kaže i Kek i objašnjava:

– Samardžić je počeo trenirati s nama i to veseli, no s druge strane imamo problem s Moisesom kome probleme zadaje koljeno i to je nešto što me jako zabrinjava. Knežević i dalje sanira problema s aduktorom…  – zaključio je trener.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...