Početna - IZDVOJENO - Kek: ovo je bilo gušt gledati
rijeka lokomotiva
web

Kek: ovo je bilo gušt gledati

Rijeka se vratila pobjedama. Nakon remija protiv Splita i Slaven Belupa nogometaši Rijeke s čak 6:0 pobijedili su Lokomotivu i iskoristili krivi korak Dinama te došli na četiri boda zaostatka za prvim mjestom. Razlog za zadovoljstvo trenera Matjaža Keka.

Čestitam igračima na velikoj pobjedi, na igri koja će još više gledatelja privući na stadion. Ja sam kao trener zadovoljan kad vidim da igrači uživaju na terenu. Čestitke, ovu pobjedu ja ne uzimam sebi, ovo je izvedba igrača koji su izašli kao ekipa poslije Rotterdama i veliki im kompliment na igri i na tome kako su reagirali – od prvog do zadnjeg – rekao je Kek priznavši da je bilo gušt gledati razigranu Rijeku.

– Ovo je bilo gušt gledati. S toliko žara, agresije, okomitosti i brzine došli smo do pobjede. Igrači su odigrali na nivou, sada onima koji ostaju dva dana odmora, onima koji putuju sretno. Velika je čast igrati za reprezentaciju, neka uživaju. Ne igra se svaki dan s Argentinom i na San Siru protiv Italije. Moramo sada napuniti baterije, iza nas je velika serija utakmica, ali vidite da se da sve izdržati. Prošle sezone nakon ovakvog ciklusa bili smo umorni, sada smo puno spremniji. Bit će pobjeda, poraza, to je sastavni dio sporta. Nema euforije, ni tragedije, treba ostati smiren i staložen u svakom trenutku. Zaboravio sam se zahvaliti navijačima koji su bili divni u Rotterdamu, a danas im je ekipa vratila na najbolji mogući način – zaključio je Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...