Početna - IZDVOJENO - Kek: Presudila je disciplina i naš motiv
kek

Kek: Presudila je disciplina i naš motiv

Nogometaši Rijeke osvojili su tri vrijedna boda zahvaljujući dvama golovima Marina Tomasova koji su došli kao plod odlične igre cijele momčadi tijekom svih 90 minuta, a posebno u posljednjih pola sata nakon isključenja Leškovića.

– Mislim da smo bili bolja momčad i zasluženo pobijedili budući da smo imali više prilika – kaže Matjaž Kek.

Iako se Split pokušavao vratiti u utakmicu, Rijeka je u defenzivi ostala koncentrirana posljedica čega je i što je mreža iza Vargića već treću utakmicu zaredom ostala netaknuta.

– Iako smo ostali s igračem manje i dalje smo bili opasni, i zbog toga veliki kompliment momčadi za ovu pobjedu. Nedostajalo nam je nekoliko igrača, ali uoči utakmice sam rekao da će oni koji dobiju priliku ići na glavu. Odigrali su jedan za drugog, momčadski, u defanzivi bez greške i mislim da je ta pobjeda veliki kompliment cijeloj momčadi i pozitivna energija za daljnji rad. Presudila je naša igra, naša disciplina, naša želja i naš neviđeni motiv – rekao je Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...