Početna - IZDVOJENO - Kek: Rijeka mora poštovati svakoga, ali nikoga se ne bojimo
kek

Kek: Rijeka mora poštovati svakoga, ali nikoga se ne bojimo

Nogometaši Rijeke u subotu u okviru 10. kola MAXtv Prve lige dočekuju Inter (19.15 sati). Riječki nogometaši nisu po dobrom zapamtili otvaranje sezone kada su na gostovanju u Zaprešiću osvojili samo jedan bod iako su imali niz prilika i neiskorišten jedanesterac.

– Važno je bilo da uđemo u pozitivnu seriju i to smo napravili. Još je važnije da se iz utakmice u utakmicu potvrđujemo. Igramo na domaćem terenu, dolazi ekipa s kojom smo imali problema u prvom kolu. Naša razmišljanja su da uzmemo nove bodove – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke koja ove sezone nije izgubila niti jednu utakmicu u prvenstvu.

– U prvom ogledu Inter je imao svoje prilike. Energija ulaska u Prvu ligu dala im je dodatno samopouzdanje. Rijeka mora poštovati svakog protivnika, ali ne smije se nikoga bojati. Veseli me kako igrači dolaze na trening i kako reagiraju. Što se tiče agresije bio sam prezadovoljan kako je vezni red reagirao u Puli – ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio Roman Bezjak.

– Najvažnije je da potvrdimo tri boda iz Pule. Sve ovisi od nas kako ćemo krenuti u utakmicu – rekao je Roman Bezjak, prvi strijelac lige.

– Nije bitno tko zabija, najvažnije je skupljati bodove – zaključio je Roman Bezjak.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...