Početna - IZDVOJENO - Kek: S respektom, ali i s optimizmom idemo prema Splitu
Kek

Kek: S respektom, ali i s optimizmom idemo prema Splitu

Nakon jutarnjeg treninga u petak nogometaši Rijeke zaputili su se put Splita gdje ih u subotu 22. kolovoza u 19 sati očekuje ogled 7. kola MAXtv Prve lige. Bit će to 16. prvoligaški ogled HNK Rijeka i RNK Split koji su uoči treninga najavili trener Matjaž Kek i vratar Ivan Vargić.

– Sigurno da nas čeka teška utakmica. Gostovanja u Parku mladeži uvijek su bila interesantna. Kako smo znali pustiti bodove tako smo znali i osvajati ih. Naš je cilj podebljati bodovni konto. Split je u prvenstvo ušao kvalitetno, ima puno bodova, dobro igra, dok mi imamo malo problema što se tiče momčadi, ali dogodi se tijekom prvenstva da kartoni i ozljede. Međutim siguran sam da će igrači koji dobiju priliko od prve minute istu i iskoristi, tako da s respektom, ali i s optimizmom krećemo prema Splitu – istaknuo je Matjaž Kek.

U ime igrača utakmicu je najavio Ivan Vargić.

– Svi znamo kakva je Split momčad i koliko je neugodna na svom terenu. Imamo respekt prema njima, ali znamo da je naš cilj skupljanje bodova i tako se namjeravamo postaviti u Splitu – rekao je Ivan Vargić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...