Početna - IZDVOJENO - Kek: Unatoč sudačkom cirkusu, ne služi nam ovo na čast
kek

Kek: Unatoč sudačkom cirkusu, ne služi nam ovo na čast

Uz sav cirkus s penalima, nismo si smjeli ovo dozvoliti. Ne želim komentirati penale dok ne vidim što je bilo, ali čim su četiri dosuđena, sigurno je riječ o cirkusu. Na kraju su presudili kvaliteta i iskustvo, rekao je Kek.

Malo je tko mogao vjerovati da će nakon prvog poluvremena, potpune dominacije Bijelih i vodstva 3:0, susret otići u produžetke. Blijedi i neprepoznatljivi Riječani u drugom dijelu, agresivni domaćini te lak na okidaču Marko Matoc, koji je pokazao čak četiri puta na bijelu točku, kreirali su pravi nogometni triler. Nije nakon susreta Matjaž Kek imao razloga za zadovoljstvo.

Najvažnije je da smo prošli, iako je na kraju ispao triler. Uz sav cirkus s penalima, nismo si smjeli ovo dozvoliti. Ne želim komentirati penale dok ne vidim što je bilo, ali čim su četiri dosuđena, sigurno je riječ o cirkusu. Na kraju su presudili kvaliteta i iskustvo. Previše smo energije potrošili na ovom teškom terenu. Ostali smo zbog ozljeda bez Mišića i Bradarića za utakmicu s Lokomotivom. Nadam se da će Maleš biti spreman. Prvo poluvrijeme smo kontrolirali utakmicu i dominirali, drugo nam ne ide na čast. Svi komplimenti domaćinima, želim im puno uspjeha u nastavku prvenstva, rekao je Kek.

Porazu unatoč, domaći trener Igor Bišćan nije skrivao sreću onim što je njegova momčad pokazala.

Ušli smo malo bojažljivo u utakmicu. Igralo je dosta igrača koji kroz sezonu nisu previše nastupali. Vjerojatno ni oni sami nisu znali koliko će moći parirati Rijeci. U poluvremenu smo izašli kako bi pokazali da imamo karakter, da smo grupa koja se neće samo tako predati. Cilj je bio postići gol pa onda vidjeti kako će se stvari dalje razvijati. To smo uspjeli i utakmica se okrenula naglavačke. Imali smo gredu i još jednu šansu. Na kraju sam oduševljen svime što su moji dečki pokazali. U produžecima nismo imali više snage, imali su moji igrači problema s grčevima, nisu naviknuti na ovakve napore i ekstremnu potrošnju. Rijeka je za mene favorit za osvajanje prvenstva. I mislim da su to zaslužili svojim igrama, rekao je Bišćan.

I:Radio Rijeka

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...