Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Belupa: Samo kroz igru možemo doći do bodova
kek

Kek uoči Belupa: Samo kroz igru možemo doći do bodova

Nogometaši Rijeke u subotu u Koprivnici (19 sati) u sklopu 11. kola gostuju kod Slaven Belupa. Rijeka je u dobrom nizu, a Slaven Belupo ostao je svojevrstan dužnik pošto je u 2. kolu na Kantridi odnio dva boda postigavši čak tri gola.

– Dobro smo odradili obavezu u Kupu i jedina preokupacija bila je utakmica sa Slaven Belupom. Nezgodno gostovanje kod ekipe koja nam je uzimala bodove sa željom da poboljšamo bodovni saldo. Moramo razmišljati o što kvalitetnijoj igri jer samo kroz igru se dolazi do bodova. Stvorili smo dobru atmosferu i ona mora biti poticaj za kvalitetniji rad i bolju atmosferu. Normalno je da tko god stoji na drugoj strani, bila to prva ili peta liga, da daš sve od sebe koliko možeš – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Utakmicu u Koprivnici najavio je Marko Lešković

– Slaven Belupo neugodan je domaćin. Stvorili smo dobru atmosferu u svlačionici i uvjeren sam da ćemo ostvariti pobjedu. Na oproštaju od Kantide uzeli su nam dva boda. Radi se posloženoj ekipi koja je napadački moćna. Mi smo dosta poklanjali na otvaranju sezone u uvjeren sam  da ćemo pobijediti i revanširati – zaključio je Marko Lešković.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...