Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Dinama: Dobro je kad se priča samo o nogometu
Kek
Screenshot YouTube

Kek uoči Dinama: Dobro je kad se priča samo o nogometu

Sutra u 15:00 sati nogometaši Rijeke imaju na rasporedu 135. derbi protiv Dinama na Maksimiru.

U nastavku pročitajte što su o ovom susretu rekli Matjaž Kek i Marin Leovac:

-Dobro je kada se prije jednog ovakvog derbija spominje nogomet i oni što će se događati na igralištu. Moje razmišljanje je da se moramo okrenuti na sebe, dovest se u stanje da pružimo najbolje od sebe i da se pokažemo u najboljem svjetlu. Nama su prvi cilj i prva orijentacija naši problemi, da mi pokušamo biti bolji u stvarima koje su dobre i da ispravljamo stvari koje nisu bile dobre u nekim utakmicama. Uvijek je moguće igrati bolje i tražit ću od igrača da se fokusiramo na sebe i razmišljamo o sebi, uz dužno poštovanje prema suparniku – rekao je Matjaž Kek ističući da su ponovo najveće probleme u pripremi utakmice stvarale vremenske neprilike i nemogućnost pravog treninga.

Naš najveći problem je trening ali nećemo kukati jer protiv toga ne možemo ništa. Nije to idealna priprema za ovakvu utakmicu ali izdržat ćemo još malo… – dodao je trener Rijeke.

Lijevi branič Marin Leovac Maksimir pamti uglavnom po dobrim igrama. U dresu bečke Austrije postigao je pogodak, kasnije s Rijekom imao zapaženu ulogu u osvajanju prošlosezonskog Kupa.

Čeka nas lijepa utakmica, pravi spektakl u kojem poštujemo suparnika ali na Maksimir idemo kao Rijeka i nas će se nešto pitati. Nadam se da ću i sutrašnju utakmicu pamtiti po pogotku ili dobroj igri, ali u prvom planu je momčad ne pojedinac – rekao je Marin Leovac.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Od danas započinju radovi na dijelu ulice Frlanska cesta – pogledajte detalje

U ponedjeljak 25.10.2021. započinju radovi na rekonstrukciji sanitarnog kolektora na županijskoj cesti L58043 (Matulji – Kastav) na dijelu ulice Frlanska ...