Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Lokomotive: Utakmica će biti interesantna i izazovna
kek

Kek uoči Lokomotive: Utakmica će biti interesantna i izazovna

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion u Kranjčevićevoj, 19 sati) gostuju kod Lokomotive u okviru 13. kola MAXtv Prve lige. Izabranici Matjaža Keka očekuje neugodan protivnik, ali i lov na važne bodove u borbi za sam vrh. U prvoj utakmici ove sezone Rijeka je svladala Lokomotivu 3:1 u premijeri na novom stadionu u kampu HNK Rijeka.

– Naša realnost je Kranjčevićeva i utakmica protiv Lokomotive. Teško gostovanje i neizvjesna utakmica. Ekipa koja ima mlade reprezentativce, ali i puno rutinera koji imaju stotine utakmica u nogama. Još da vidimo kakvo će biti vrijeme i teren. Utakmica će sigurno biti interesantna i izazovna – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Nisam razmišljao o tome da odvedem ekipu na njivu da se priviknemo na eventualne uvjete. Guštam u ovim uvjetima i tek kada smo počeli raditi smo vidjeli svu važnost ovog objekta na kojega moramo biti svi ponosni – ustvrdio je Kek.

– Ostali smo na osam, devet igrača u jednom trenutku. To stvara određene probleme, ali svaki uspjeh i pozitivan rezultat igrača u dresu reprezentacije može biti samo poticaj – dodao je Kek.

Utakmicu protiv Lokomotive najavio je i Josip Radošević.

– Lokomotiva je ekipa koju ne smijemo podcijeniti. Vjerujem u nas i naš rad. Bit će zanimljiva utakmica, uz puno borbenosti i htijenja, te se nadam uspjehu – ustvrdio je Josip Radošević.

Ovdje pogledajte video najavu Keka i Radoševića uoči Lokomotive.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...