Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Slavena: Jako je bitan start u prvenstvo koje će biti dugo i neizvjesno
kek slaven

Kek uoči Slavena: Jako je bitan start u prvenstvo koje će biti dugo i neizvjesno

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 21 sat) utakmicom prvog kola protiv Slaven Belupa kreće u obranu naslova prvaka.

Rijeka je na gostovanju u Koprivnici prošle sezone ostvarila jednu od najvažnijih pobjeda kada je u pretposljednjem kolu svladala Slaven i otvorila si put da u posljednjem kolu protiv Cibalije potvrdi naslov.

– Prva utakmica nosi nam protivnika koji nam je tradicionalno neugodan iako smo mi možda najvažniju utakmicu u zadnje vrijeme pobijedili upravo u Koprivnici. Slaven je izmijenio fizionomiju i način igranja. Jako je bitan start u prvenstvo koje će biti dugo i neizvjesno. Puno ekipa otvorenim gardom ide na Rijeku, moramo živjeti od utakmice do utakmice, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare.

Simon Sluga odlično je odradio posao u utorak protiv The New Saintsa.

– Znamo što nas čeka. jedan neugodan protivnik koji pokazuje da je kvalitetan i da zaslužuje prvoligaško društvo. Napravit ćemo sve da ostvarimo dobar rezultat i da se pokažemo u najboljem mogućem svijetlu, ustvrdio je Simon Sluga.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

cvijeće

Izbor najljepše okućnice, balkona i prozora na području Grada Kastva

Turistička zajednica grada Kastva u okviru akcije „Volim Hrvatsku – volin Kastav“ organizira izbor najljepše okućnice, balkona i prozora na ...