Početna - IZDVOJENO - Kek: Uvijek je bilo nezgodno igrati u Gradskom vrtu
kek zadar
web

Kek: Uvijek je bilo nezgodno igrati u Gradskom vrtu

Nogometaši Rijeke u subotu (15 sati) gostuju kod Osijeka u utakmici 17. kola MAXtv Prve lige. Riječani su reprezentativnu pauzu dočekali s četiri boda prednosti na vrhu gdje namjeravaju i ostati.

– Iza nas je zanimljivih 14 dana. Zadovoljan sam je jer je puno igrača dobilo veliku minutažu u svojim reprezentacijama. Osim umora, koji je normalan, svi su se više manje vratili zdravi nazad. Pred nama je zadnji ciklus utakmica u prvenstvu i Kupu koji će odrediti razmišljanja za prijelazni rok i drugi dio prvenstva – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Treba crpiti pozitivnu energiju koju su igrači donijeli iz reprezentacije. Osijek će od nas tražiti koncentraciju i odlučnost. Idemo u goste ekipi koja se dignula i pobjedom protiv Hajduka dobila samopouzdanje. Uvijek je bilo nezgodno igrati u Gradskom vrtu – ustvrdio je Kek.

Utakmicu protiv Osijeka najavio je i Miral Samardžić.

– Očekujem tešku utakmicu. Kao što znamo nikada nije bilo lako igrati protiv Osijeka. Dosta bodova smo prosuli u sličnim utakmicama ove sezone. Idemo ozbiljno i koncentrirano i znamo što moramo napraviti – zaključio je Miral Samardžić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...