Početna - GOSPODARSTVO - Kineski gospodarstvenici u Opatiji

Kineski gospodarstvenici u Opatiji

Kineski gospodarstvenici zainteresirani za ulaganja u Opatijsku rivijeru

Gradonačelnik Ivo Dujmić prošloga se vikenda  sastao s poslovnim ljudima iz Pekinga koji su boravili u uzvratnom posjetu Opatiji. Izaslanstvo Grada Opatije boravilo je u Pekingu prošloga ljeta. Goste su primili i Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija i Željka Stašić iz TZ grada Opatija. Kinesko je izaslanstvo predvodio gospodin Wu Lanlan, predstavnik Odjela razvoja međunarodne trgovinske razmjene pekinškog Gradskog vijeća.

Razgovorali su o mogućnostima ulaganja kineskih gospodarstvenika u Opatiju, ali i o kulturnoj i turističkoj suradnji. Gradonačelnik Dujmić izaslanstvu gospodarstvenika iz kineskog glavnog grada predstavio je turističku ponudu Opatije: kongresni i zdravstveni turizam, wellness programe, kulturnu ponudu grada te ih upoznao s iznimnim geografskim položajem Opatije, grada iz kojeg se za samo nekoliko sati stiže do europskih prijestolnica.

Kineski su gospodarstvenici iznimno zainteresirani za ulaganja u turističke kapacitete Opatijske rivijere.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...