Početna - IZDVOJENO - Klemm: Odazvat ćemo se sastanku
klemm
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Klemm: Odazvat ćemo se sastanku

Nakon jučerašnjeg cjelodnevnog prosvjeda, branitelji koji na Trgu svetog Marka traže sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem, noć su proveli u crkvi svetog Marka. Sinoć u 22 sata policija je krenula u akciju uklanjanja prosvjednika, no oni su se povukli u crkvu.

Vođa prosvjeda Josip Klemm netom nakon presice premijera Zorana Milanovića rekao nam je da će se odazvati na sastanak u ponedjeljak. Klemm je dvosmisleno najavio i moguće povlačenje prosvjednika s Markova trga danas ili sutra.

– Zar mislite da 100 postotni invalidi žele spavati na podu u crkvi? Trebamo maknuti ovu sramotu odavde da što prije odemo, rekao je Klemm.

Sramota je po Klemmu to što su hrvatska policija i branitelji jedni nasuprot drugima, Klemm je i rekao kako bi volio da policija ode jer da prema njegovom mišljenju nema potrebe da hrvatske branitelje okružuje policija. Stoga zaključujemo da bi prvi korak prema Klemmu trebala učiniti policija i otići s Markova trga, a nakon toga to bi onda mogli učiniti i prosvjednici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...